Ønsker De at bygge nyt og måske utraditionelt, vil DAN-PLAN gerne være Deres byggepartner. Vi bygger med basis i naturens sunde materialer.

Siden 1985 har vi været på markedet og bygget i Danmark såvel som i udlandet. Vi har herved opnået en årelang erfaring og ekspertise i arkitektonisk design, produktion og entreprise-udførelse, hvor bl.a. fast pris og tid er en nødvendig parameter for os.

Vi er således ikke noget traditionelt typehusfirma med et fastlagt udvalgt husprogram og tilhørende prisliste, men bygger ofte individuelt, også for Dem om muligt. DAN-PLAN er meget konkurrencedygtige med vor priser, bl.a. takket være vore gode faste samarbejdspartnere.

Hvad enten De vælger at bygge vore massive Bjælkehus (rundtømmer), Træhuse eller Individuelle huse med f.eks. Mursten/Leca som helår- eller fritidtids-huse, tager vi os af tegninger såvel myndighedsbehandling.

Kan det blive lettere? - Lad Dem på de følgende sider inspirere af det lille udvalg af huse, vi har vist. De fleste af de viste huse er individuelt bestilt og udviklet til den enkelte kunde og vil selvfølgelig også gælde for Dem.


GOD FORNØJELSE...